Huizenmarkt Marienberg in Mariënberg (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Marienberg

Woningmarkt Marienberg

Marienberg is een wijk in de plaats Mariënberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 925 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 498.359 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 498.359
Percentage gezinnen met kinderen 55%

Verkoopduur woningen in Marienberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marienberg is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marienberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marienberg.

Woningen recent verkocht in Marienberg

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marienberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marienberg. Een eengezinswoning in Marienberg komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marienberg

In Marienberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marienberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marienberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marienberg
Binnenring: Nederland

Marienberg waar ligt dat?

Woningen te koop Marienberg

Wil je een huis kopen in Marienberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marienberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marienberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marienberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Marienberg. Zoek je huurwoning in Marienberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Marienberg

Starterswoningen in Marienberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marienberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marienberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marienberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marienberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marienberg is 2.565 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.347 euro).

Leeftijden Marienberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marienberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Marienberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Marienberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Marienberg

Marienberg Kern Verspreide huizen Marienberg