logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Marienberg in Mariënberg

Begrijp de huizenprijzen in Marienberg Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marienberg Hardenberg

Marienberg is een wijk in de plaats Mariënberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 487.201 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 487.201
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Marienberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marienberg is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marienberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marienberg.

Woningen recent verkocht in Marienberg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marienberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marienberg. Een eengezinswoning in Marienberg komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marienberg

In Marienberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marienberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marienberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marienberg Hardenberg

Starterswoningen in Marienberg Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marienberg Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marienberg Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marienberg Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marienberg Hardenberg

Wil je een huis kopen in Marienberg Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marienberg Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marienberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marienberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Marienberg Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Marienberg Hardenberg. Zoek je huurwoning in Marienberg Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marienberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marienberg is 2.669 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.468 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marienberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marienberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Marienberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Marienberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Marienberg

Marienberg Kern Verspreide huizen Marienberg