Huizenmarkt Kloosterhaar in Kloosterhaar (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kloosterhaar

Woningmarkt Kloosterhaar

Kloosterhaar is een wijk in de plaats Kloosterhaar binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 1.485 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.019 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 337.019
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Kloosterhaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloosterhaar is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloosterhaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kloosterhaar.

Woningen recent verkocht in Kloosterhaar

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloosterhaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloosterhaar. Een eengezinswoning in Kloosterhaar komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloosterhaar

In Kloosterhaar wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloosterhaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloosterhaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kloosterhaar
Binnenring: Nederland

Kloosterhaar waar ligt dat?

Woningen te koop Kloosterhaar

Wil je een huis kopen in Kloosterhaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloosterhaar . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloosterhaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloosterhaar.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kloosterhaar. Zoek je huurwoning in Kloosterhaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kloosterhaar

Starterswoningen in Kloosterhaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kloosterhaar zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloosterhaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kloosterhaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kloosterhaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloosterhaar is 2.683 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.026 euro).

Leeftijden Kloosterhaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloosterhaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kloosterhaar

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kloosterhaar? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kloosterhaar

Kloosterhaar Kern Verspreide huizen Kloosterhaar