logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kloosterhaar in Kloosterhaar

Begrijp de huizenprijzen in Kloosterhaar Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kloosterhaar Hardenberg

Kloosterhaar is een wijk in de plaats Kloosterhaar binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 1.490 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.345 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 422.345
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Kloosterhaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloosterhaar is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloosterhaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kloosterhaar.

Woningen recent verkocht in Kloosterhaar

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloosterhaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloosterhaar. Een eengezinswoning in Kloosterhaar komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloosterhaar

In Kloosterhaar wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloosterhaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloosterhaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kloosterhaar Hardenberg

Starterswoningen in Kloosterhaar Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kloosterhaar Hardenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloosterhaar Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kloosterhaar Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kloosterhaar Hardenberg

Wil je een huis kopen in Kloosterhaar Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloosterhaar Hardenberg . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloosterhaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloosterhaar.

Bekijk alle koopwoningen in Kloosterhaar Hardenberg. Zoek je huurwoning in Kloosterhaar Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kloosterhaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloosterhaar is 2.617 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.455 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kloosterhaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloosterhaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kloosterhaar

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kloosterhaar? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kloosterhaar

Kloosterhaar Kern Verspreide huizen Kloosterhaar