Huizenmarkt Rheeze in Rheeze (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rheeze

Woningmarkt Rheeze

Rheeze is een wijk in de plaats Rheeze binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 295 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheeze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.041.660 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.041.660
Percentage gezinnen met kinderen 60%

Verkoopduur woningen in Rheeze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rheeze is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rheeze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rheeze.

Woningen recent verkocht in Rheeze

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheeze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rheeze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rheeze. Een woonboerderij in Rheeze komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rheeze

In Rheeze wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rheeze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rheeze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rheeze
Binnenring: Nederland

Rheeze waar ligt dat?

Woningen te koop Rheeze

Wil je een huis kopen in Rheeze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rheeze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rheeze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rheeze.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rheeze. Zoek je huurwoning in Rheeze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rheeze

Starterswoningen in Rheeze zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rheeze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rheeze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rheeze? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rheeze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rheeze is 3.491 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.740 euro).

Leeftijden Rheeze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rheeze vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rheeze

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rheeze? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rheeze

Rheeze