logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rheezerveen in Rheezerveen

Begrijp de huizenprijzen in Rheezerveen Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rheezerveen Hardenberg

Rheezerveen is een wijk in de plaats Rheezerveen binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 620 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 552.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 552.657
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Rheezerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rheezerveen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rheezerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rheezerveen.

Woningen recent verkocht in Rheezerveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rheezerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rheezerveen. Een woonboerderij in Rheezerveen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rheezerveen

In Rheezerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rheezerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rheezerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rheezerveen Hardenberg

Starterswoningen in Rheezerveen Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rheezerveen Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rheezerveen Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rheezerveen Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rheezerveen Hardenberg

Wil je een huis kopen in Rheezerveen Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rheezerveen Hardenberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rheezerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rheezerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Rheezerveen Hardenberg. Zoek je huurwoning in Rheezerveen Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rheezerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rheezerveen is 2.464 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.960 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rheezerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rheezerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rheezerveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rheezerveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rheezerveen

Rheezerveen