Huizenmarkt Rheezerveen in Dedemsvaart (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rheezerveen

Woningmarkt Rheezerveen

Rheezerveen is een wijk in de plaats Dedemsvaart binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 610 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 654.629 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 654.629
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Rheezerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rheezerveen is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rheezerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rheezerveen.

Woningen recent verkocht in Rheezerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rheezerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rheezerveen. Een eengezinswoning in Rheezerveen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rheezerveen

In Rheezerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rheezerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rheezerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rheezerveen
Binnenring: Nederland

Rheezerveen waar ligt dat?

Woningen te koop Rheezerveen

Wil je een huis kopen in Rheezerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rheezerveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rheezerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rheezerveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rheezerveen. Zoek je huurwoning in Rheezerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rheezerveen

Starterswoningen in Rheezerveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rheezerveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rheezerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rheezerveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rheezerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rheezerveen is 2.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.566 euro).

Leeftijden Rheezerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rheezerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rheezerveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rheezerveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rheezerveen

Rheezerveen