Alle woningmarktinfo Dedemsvaart in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dedemsvaart

Een eerste blik op Dedemsvaart

Dedemsvaart is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 12.675 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.806 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 428.806
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Dedemsvaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dedemsvaart is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dedemsvaart kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dedemsvaart

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dedemsvaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dedemsvaart. Een eengezinswoning in Dedemsvaart komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dedemsvaart

In Dedemsvaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dedemsvaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dedemsvaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dedemsvaart
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dedemsvaart

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dedemsvaart vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Dedemsvaart waar ligt dat?

Woningen te koop in Dedemsvaart

Wil je een huis kopen in Dedemsvaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dedemsvaart . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dedemsvaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dedemsvaart.

Zoek je huurwoning in Dedemsvaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dedemsvaart.

Huizenprijzen in Dedemsvaart

Starterswoningen in Dedemsvaart zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dedemsvaart zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dedemsvaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dedemsvaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dedemsvaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dedemsvaart is 2.821 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.328 euro).

Leeftijden Dedemsvaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dedemsvaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dedemsvaart

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dedemsvaart? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dedemsvaart

Dedemsvaart-Noord Dedemsvaart-Zuidwest Dedemsvaart-Zuidoost Rheezerend Industriegebied Rollepaal Verspreide huizen Colenbranderbos Verspreide huizen Dedemsvaart Verspreide huizen Ommerkanaal Verspreide huizen Reestgebied