logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dedemsvaart in Dedemsvaart

Begrijp de huizenprijzen in Dedemsvaart Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dedemsvaart Hardenberg

Dedemsvaart is een wijk in de plaats Dedemsvaart binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 13.090 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 451.504 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 451.504
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dedemsvaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dedemsvaart is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dedemsvaart kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dedemsvaart

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dedemsvaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dedemsvaart. Een eengezinswoning in Dedemsvaart komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dedemsvaart

In Dedemsvaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dedemsvaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dedemsvaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dedemsvaart

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dedemsvaart vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in Dedemsvaart Hardenberg

Starterswoningen in Dedemsvaart Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dedemsvaart Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dedemsvaart Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dedemsvaart Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dedemsvaart Hardenberg

Wil je een huis kopen in Dedemsvaart Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dedemsvaart Hardenberg . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dedemsvaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dedemsvaart.

Bekijk alle koopwoningen in Dedemsvaart Hardenberg. Zoek je huurwoning in Dedemsvaart Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dedemsvaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dedemsvaart is 2.967 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.881 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dedemsvaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dedemsvaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dedemsvaart

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dedemsvaart? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dedemsvaart

Dedemsvaart-Noord Dedemsvaart-Zuidwest Dedemsvaart-Zuidoost Rheezerend Industriegebied Rollepaal Verspreide huizen Colenbranderbos Verspreide huizen Dedemsvaart Verspreide huizen Ommerkanaal Verspreide huizen Reestgebied