Huizenprijzen en de huizenmarkt Brucht in Brucht

Begrijp de huizenprijzen in Brucht Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brucht Hardenberg

Brucht is een wijk in de plaats Brucht binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 785.582 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 785.582
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Brucht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brucht is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brucht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brucht.

Woningen recent verkocht in Brucht

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brucht.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Brucht. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brucht. Een eengezinswoning in Brucht komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brucht

In Brucht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brucht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brucht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Brucht

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Brucht vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in Brucht Hardenberg

Starterswoningen in Brucht Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brucht Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brucht Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brucht Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brucht Hardenberg

Wil je een huis kopen in Brucht Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brucht Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brucht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brucht.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Brucht Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Brucht Hardenberg. Zoek je huurwoning in Brucht Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brucht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brucht is 5.693 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.293 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brucht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brucht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Brucht

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Brucht? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Brucht

Brucht