logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Krim in De Krim

Begrijp de huizenprijzen in De Krim Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Krim Hardenberg

De Krim is een wijk in de plaats De Krim binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 2.205 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.015 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 418.015
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krim is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Krim.

Woningen recent verkocht in De Krim

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krim. Een eengezinswoning in De Krim komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krim

In De Krim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Krim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Krim vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in De Krim Hardenberg

Starterswoningen in De Krim Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krim Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krim Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Krim Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Krim Hardenberg

Wil je een huis kopen in De Krim Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krim Hardenberg . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krim.

Bekijk alle koopwoningen in De Krim Hardenberg. Zoek je huurwoning in De Krim Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krim is 2.874 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.032 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Krim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Krim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Krim

De Krim De Krim-Streekdorp De Krim-Zuid Verspreide huizen De Krim Verspreide huizen Nieuwlande