Huizenmarkt De Krim in De Krim (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Krim

Woningmarkt De Krim

De Krim is een wijk in de plaats De Krim binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 2.250 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.290 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 395.290
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krim is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Krim.

Woningen recent verkocht in De Krim

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krim. Een eengezinswoning in De Krim komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krim

In De Krim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Krim
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Krim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Krim vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Krim waar ligt dat?

Woningen te koop De Krim

Wil je een huis kopen in De Krim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krim . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krim.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Krim. Zoek je huurwoning in De Krim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Krim

Starterswoningen in De Krim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krim zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Krim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krim is 2.805 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.166 euro).

Leeftijden De Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Krim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Krim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Krim

De Krim De Krim-Streekdorp De Krim-Zuid Verspreide huizen De Krim Verspreide huizen Nieuwlande