Huizenprijzen en de huizenmarkt Diffelen in Diffelen

Begrijp de huizenprijzen in Diffelen Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Diffelen Hardenberg

Diffelen is een wijk in de plaats Diffelen binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 125 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diffelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 850.485 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 850.485
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Diffelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diffelen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diffelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Diffelen.

Woningen recent verkocht in Diffelen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diffelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diffelen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Diffelen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diffelen. Een eengezinswoning in Diffelen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diffelen

In Diffelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diffelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diffelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Diffelen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Diffelen vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in Diffelen Hardenberg

Starterswoningen in Diffelen Hardenberg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Diffelen Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diffelen Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Diffelen Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Diffelen Hardenberg

Wil je een huis kopen in Diffelen Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diffelen Hardenberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Diffelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diffelen.

Bekijk alle koopwoningen in Diffelen Hardenberg. Zoek je huurwoning in Diffelen Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Diffelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diffelen is 3.596 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.755 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Diffelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diffelen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Diffelen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Diffelen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Diffelen

Diffelen