Alle woningmarktinfo Holthone in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Holthone

Een eerste blik op Holthone

Holthone is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthone. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 201.632 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 201.632
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Holthone

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holthone is 135 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holthone kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holthone

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthone. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holthone.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holthone. Een woonboerderij in Holthone komt het meest (57%) voor. Daarna komt een landhuis met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holthone

In Holthone wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Holthone

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Holthone (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Holthone
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Holthone

Wil je een huis kopen in Holthone? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holthone . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holthone alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holthone.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Holthone.

Zoek je huurwoning in Holthone? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Holthone.

Huizenprijzen in Holthone

Starterswoningen in Holthone zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holthone zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holthone zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holthone? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holthone

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holthone is 2.455 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.320 euro).

Leeftijden Holthone

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holthone vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Holthone

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Holthone? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Holthone

Verspreide huizen Holthone

Instellingen zijn opgeslagen