Alle woningmarktinfo Den Velde in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Den Velde

Een eerste blik op Den Velde

Den Velde is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 190 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Velde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.035.494 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.035.494
Percentage gezinnen met kinderen 55%

Verkoopduur woningen in Den Velde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Velde is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Velde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Den Velde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Velde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Velde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Den Velde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Velde. Een woonboerderij in Den Velde komt het meest (64%) voor. Daarna komt een landhuis met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Velde

In Den Velde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Den Velde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Den Velde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Velde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Den Velde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Den Velde vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Den Velde waar ligt dat?

Woningen te koop in Den Velde

Wil je een huis kopen in Den Velde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Velde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Velde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Velde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Den Velde.

Zoek je huurwoning in Den Velde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Den Velde.

Huizenprijzen in Den Velde

Starterswoningen in Den Velde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Velde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Velde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Velde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Velde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Velde is 4.841 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.254 euro).

Leeftijden Den Velde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Velde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Den Velde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Den Velde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Den Velde

Verspreide huizen Den Velde