logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Collendoorn in Hardenberg

Begrijp de huizenprijzen in Collendoorn Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Collendoorn Hardenberg

Collendoorn is een wijk in de plaats Hardenberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 370 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Collendoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 666.090 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 666.090
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Collendoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Collendoorn is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Collendoorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Collendoorn.

Woningen recent verkocht in Collendoorn

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Collendoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Collendoorn.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Collendoorn. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Collendoorn. Een eengezinswoning in Collendoorn komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Collendoorn

In Collendoorn wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Collendoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Collendoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Collendoorn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Collendoorn vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in Collendoorn Hardenberg

Starterswoningen in Collendoorn Hardenberg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Collendoorn Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Collendoorn Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Collendoorn Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Collendoorn Hardenberg

Wil je een huis kopen in Collendoorn Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Collendoorn Hardenberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Collendoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Collendoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Collendoorn Hardenberg. Zoek je huurwoning in Collendoorn Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Collendoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Collendoorn is 3.414 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.521 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Collendoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Collendoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Collendoorn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Collendoorn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Collendoorn

Collendoorn