Huizenmarkt Gramsbergen in Gramsbergen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gramsbergen

Woningmarkt Gramsbergen

Gramsbergen is een wijk in de plaats Gramsbergen binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 3.180 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gramsbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 346.747 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 346.747
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gramsbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gramsbergen is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gramsbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gramsbergen

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gramsbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gramsbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gramsbergen. Een eengezinswoning in Gramsbergen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gramsbergen

In Gramsbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gramsbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gramsbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gramsbergen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Gramsbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gramsbergen vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Gramsbergen waar ligt dat?

Woningen te koop Gramsbergen

Wil je een huis kopen in Gramsbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gramsbergen . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gramsbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gramsbergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gramsbergen. Zoek je huurwoning in Gramsbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gramsbergen

Starterswoningen in Gramsbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gramsbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gramsbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gramsbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gramsbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gramsbergen is 2.435 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.809 euro).

Leeftijden Gramsbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gramsbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gramsbergen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gramsbergen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gramsbergen

Gramsbergen Kern Gramsbergen Uitbreidingsplan