logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergentheim in Bergentheim

Begrijp de huizenprijzen in Bergentheim Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergentheim Hardenberg

Bergentheim is een wijk in de plaats Bergentheim binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 3.570 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergentheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 400.824 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 400.824
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Bergentheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergentheim is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergentheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergentheim.

Woningen recent verkocht in Bergentheim

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergentheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergentheim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergentheim. Een eengezinswoning in Bergentheim komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergentheim

In Bergentheim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergentheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergentheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergentheim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergentheim vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in Bergentheim Hardenberg

Starterswoningen in Bergentheim Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergentheim Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergentheim Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergentheim Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergentheim Hardenberg

Wil je een huis kopen in Bergentheim Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergentheim Hardenberg . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergentheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergentheim.

Bekijk alle koopwoningen in Bergentheim Hardenberg. Zoek je huurwoning in Bergentheim Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergentheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergentheim is 2.327 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.606 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergentheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergentheim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergentheim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergentheim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergentheim

Bergentheim Kern Verspreide huizen Bergentheimerveen Verspreide huizen Oud-Bergentheim