Alle woningmarktinfo Hoogenweg in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoogenweg

Een eerste blik op Hoogenweg

Hoogenweg is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 400 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogenweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 635.992 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 635.992
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Hoogenweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogenweg is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogenweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogenweg.

Woningen recent verkocht in Hoogenweg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogenweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogenweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogenweg. Een eengezinswoning in Hoogenweg komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogenweg

In Hoogenweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoogenweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoogenweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogenweg
Binnenring: Nederland

Hoogenweg waar ligt dat?

Woningen te koop in Hoogenweg

Wil je een huis kopen in Hoogenweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogenweg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogenweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogenweg.

Zoek je huurwoning in Hoogenweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoogenweg.

Huizenprijzen in Hoogenweg

Starterswoningen in Hoogenweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogenweg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogenweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogenweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogenweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogenweg is 2.985 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.628 euro).

Leeftijden Hoogenweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogenweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoogenweg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoogenweg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoogenweg

Hoogenweg