Alle woningmarktinfo Holtheme in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Holtheme

Een eerste blik op Holtheme

Holtheme is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 684.056 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 684.056
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Holtheme

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtheme is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtheme moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holtheme.

Woningen recent verkocht in Holtheme

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtheme.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtheme. Een woonboerderij in Holtheme komt het meest (80%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtheme

In Holtheme wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Holtheme

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Holtheme (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Holtheme
Binnenring: Nederland

Holtheme waar ligt dat?

Woningen te koop in Holtheme

Wil je een huis kopen in Holtheme? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtheme . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtheme alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtheme.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Holtheme.

Zoek je huurwoning in Holtheme? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Holtheme.

Huizenprijzen in Holtheme

Starterswoningen in Holtheme zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtheme zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtheme zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holtheme? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holtheme

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtheme is 1.086 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.404 euro).

Leeftijden Holtheme

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtheme vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Holtheme

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Holtheme? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Holtheme

Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik