logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Holtheme in Holtheme

Begrijp de huizenprijzen in Holtheme Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holtheme Hardenberg

Holtheme is een wijk in de plaats Holtheme binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 708.060 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 708.060
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Holtheme

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtheme is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtheme kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holtheme

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtheme.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Holtheme. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtheme. Een woonboerderij in Holtheme komt het meest (83%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtheme

In Holtheme wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtheme

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtheme (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holtheme Hardenberg

Starterswoningen in Holtheme Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtheme Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtheme Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holtheme Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holtheme Hardenberg

Wil je een huis kopen in Holtheme Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtheme Hardenberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtheme alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtheme.

Bekijk alle koopwoningen in Holtheme Hardenberg. Zoek je huurwoning in Holtheme Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holtheme

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtheme is 1.737 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.404 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holtheme

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtheme vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Holtheme

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Holtheme? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Holtheme

Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik