Huizenmarkt Hardenberg in Hardenberg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hardenberg

Woningmarkt Hardenberg

Hardenberg is een wijk in de plaats Hardenberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 19.385 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.057 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 65
Gemiddelde vraagprijs € 334.057
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hardenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hardenberg is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hardenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hardenberg.

Woningen recent verkocht in Hardenberg

Er zijn recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hardenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hardenberg. Een eengezinswoning in Hardenberg komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hardenberg

In Hardenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hardenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hardenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hardenberg
Binnenring: Nederland

Hardenberg waar ligt dat?

Woningen te koop Hardenberg

Wil je een huis kopen in Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hardenberg . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hardenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hardenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hardenberg. Zoek je huurwoning in Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hardenberg

Starterswoningen in Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hardenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hardenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hardenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hardenberg is 2.724 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.391 euro).

Leeftijden Hardenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hardenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hardenberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hardenberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hardenberg

Overig Stad Hardenberg Industriegebied Norden en Hazenbos Heemse-Oost Heemsermars Heemse-West Heemserbos Baalder Baalderveld Marslanden Centrum Saneringsgebied