logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hardenberg in Hardenberg

Begrijp de huizenprijzen in Hardenberg Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hardenberg Hardenberg

Hardenberg is een wijk in de plaats Hardenberg binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 20.285 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 378.683 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 79
Gemiddelde vraagprijs € 378.683
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hardenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hardenberg is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hardenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hardenberg.

Woningen recent verkocht in Hardenberg

Er zijn recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hardenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hardenberg. Een eengezinswoning in Hardenberg komt het meest (71%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hardenberg

In Hardenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hardenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hardenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hardenberg Hardenberg

Starterswoningen in Hardenberg Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hardenberg Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hardenberg Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hardenberg Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hardenberg Hardenberg

Wil je een huis kopen in Hardenberg Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hardenberg Hardenberg . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hardenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Hardenberg Hardenberg. Zoek je huurwoning in Hardenberg Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hardenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hardenberg is 3.007 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.724 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hardenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hardenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hardenberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hardenberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hardenberg

Overig Stad Hardenberg Industriegebied Norden en Hazenbos Heemse-Oost Heemsermars Heemse-West Heemserbos Baalder Baalderveld Marslanden Centrum Saneringsgebied