Alle woningmarktinfo Lutten in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lutten

Een eerste blik op Lutten

Lutten is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 2.025 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.369 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 396.369
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Lutten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutten is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lutten

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutten. Een eengezinswoning in Lutten komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutten

In Lutten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lutten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lutten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lutten
Binnenring: Nederland

Lutten waar ligt dat?

Woningen te koop in Lutten

Wil je een huis kopen in Lutten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutten . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutten.

Zoek je huurwoning in Lutten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lutten.

Huizenprijzen in Lutten

Starterswoningen in Lutten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lutten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lutten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lutten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutten is 2.682 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.310 euro).

Leeftijden Lutten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lutten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lutten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lutten

Lutten Kern Verspreide huizen Lutten-West Verspreide huizen Lutten-Oost Verspreide huizen Oud-Lutten