De Huizenmarkt in Gramsbergen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gramsbergen

Woningmarkt Gramsbergen

Gramsbergen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gramsbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 340.010 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 340.010
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Gramsbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gramsbergen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gramsbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gramsbergen

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gramsbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gramsbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gramsbergen. Een eengezinswoning in Gramsbergen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gramsbergen

In Gramsbergen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gramsbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gramsbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gramsbergen
Binnenring: Nederland

Gramsbergen waar ligt dat?

Woningen te koop Gramsbergen

Wil je een huis kopen in Gramsbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gramsbergen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gramsbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gramsbergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gramsbergen. Zoek je huurwoning in Gramsbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gramsbergen

Starterswoningen in Gramsbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gramsbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gramsbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gramsbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gramsbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gramsbergen is 2.268 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.323 euro).

Leeftijden Gramsbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gramsbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gramsbergen

Gramsbergen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.