logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gramsbergen

Begrijp de huizenprijzen in Gramsbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gramsbergen

Gramsbergen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gramsbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.066 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 290.066
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Gramsbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gramsbergen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gramsbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gramsbergen.

Woningen recent verkocht in Gramsbergen

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gramsbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gramsbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gramsbergen. Een eengezinswoning in Gramsbergen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gramsbergen

In Gramsbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gramsbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gramsbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gramsbergen

Starterswoningen in Gramsbergen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gramsbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gramsbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gramsbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gramsbergen

Wil je een huis kopen in Gramsbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gramsbergen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gramsbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gramsbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Gramsbergen. Zoek je huurwoning in Gramsbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gramsbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gramsbergen is 2.179 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.268 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gramsbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gramsbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gramsbergen

Gramsbergen bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.