Zaamslag in de gemeente Terneuzen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zaamslag

Een eerste blik op Zaamslag

Zaamslag is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zaamslag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 221.401 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 221.401
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zaamslag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaamslag is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zaamslag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zaamslag

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaamslag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zaamslag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zaamslag. Een eengezinswoning in Zaamslag komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zaamslag

In Zaamslag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zaamslag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zaamslag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zaamslag
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zaamslag

Wil je een huis kopen in Zaamslag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zaamslag. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zaamslag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zaamslag.

Huizenprijzen in Zaamslag

Starterswoningen in Zaamslag zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Zaamslag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zaamslag zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zaamslag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zaamslag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zaamslag is 1.709 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.689 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zaamslag is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zaamslag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zaamslag vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zaamslag

Zaamslag bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen