Alle woningmarktinfo Kern Koewacht in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Koewacht

Een eerste blik op Kern Koewacht

Kern Koewacht is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.855 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Koewacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 283.151 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 283.151
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Kern Koewacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Koewacht is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Koewacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Koewacht.

Woningen recent verkocht in Kern Koewacht

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Koewacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Koewacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Koewacht. Een eengezinswoning in Kern Koewacht komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Koewacht

In Kern Koewacht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Koewacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Koewacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Koewacht
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kern Koewacht

Wil je een huis kopen in Kern Koewacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Koewacht . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Koewacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Koewacht.

Zoek je huurwoning in Kern Koewacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Koewacht.

Huizenprijzen in Kern Koewacht

Starterswoningen in Kern Koewacht zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Koewacht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Koewacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Koewacht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Koewacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Koewacht is 2.392 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.993 euro).

Leeftijden Kern Koewacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Koewacht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Koewacht

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Koewacht? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Koewacht

Kern Koewacht

Instellingen zijn opgeslagen