Huizenmarkt Kern Zaamslag in Zaamslag (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Zaamslag

Woningmarkt Kern Zaamslag

Kern Zaamslag is een wijk in de plaats Zaamslag binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.905 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Zaamslag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 203.525 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 203.525
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kern Zaamslag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Zaamslag is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Zaamslag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kern Zaamslag

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Zaamslag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Zaamslag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Zaamslag. Een eengezinswoning in Kern Zaamslag komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Zaamslag

In Kern Zaamslag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Zaamslag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Zaamslag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Zaamslag
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Zaamslag

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Zaamslag vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kern Zaamslag waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Zaamslag

Wil je een huis kopen in Kern Zaamslag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Zaamslag . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Zaamslag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Zaamslag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Zaamslag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Zaamslag. Zoek je huurwoning in Kern Zaamslag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Zaamslag

Starterswoningen in Kern Zaamslag zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Zaamslag zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Zaamslag zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Zaamslag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Zaamslag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Zaamslag is 2.256 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.965 euro).

Leeftijden Kern Zaamslag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Zaamslag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Zaamslag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Zaamslag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Zaamslag

Kern Zaamslag