Huizenmarkt Terneuzen West in Terneuzen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Terneuzen West

Woningmarkt Terneuzen West

Terneuzen West is een wijk in de plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 225.623 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 225.623
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Terneuzen West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terneuzen West is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terneuzen West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terneuzen West.

Woningen recent verkocht in Terneuzen West

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terneuzen West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terneuzen West. Een eengezinswoning in Terneuzen West komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terneuzen West

In Terneuzen West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terneuzen West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terneuzen West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terneuzen West
Binnenring: Nederland

Terneuzen West waar ligt dat?

Woningen te koop Terneuzen West

Wil je een huis kopen in Terneuzen West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terneuzen West . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terneuzen West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terneuzen West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Terneuzen West. Zoek je huurwoning in Terneuzen West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Terneuzen West

Starterswoningen in Terneuzen West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Terneuzen West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terneuzen West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terneuzen West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terneuzen West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terneuzen West is 2.376 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (279 euro).

Leeftijden Terneuzen West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terneuzen West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terneuzen West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terneuzen West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terneuzen West

Handelspoort Noorderdokken Zevenaar Zuidpoort