Alle woningmarktinfo Terneuzen West in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Terneuzen West

Een eerste blik op Terneuzen West

Terneuzen West is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 194.370 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 194.370
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Terneuzen West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terneuzen West is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Terneuzen West

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terneuzen West.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Terneuzen West. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terneuzen West. Een eengezinswoning in Terneuzen West komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terneuzen West

In Terneuzen West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Terneuzen West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Terneuzen West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terneuzen West
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Terneuzen West

Wil je een huis kopen in Terneuzen West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terneuzen West . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terneuzen West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terneuzen West.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Terneuzen West.

Zoek je huurwoning in Terneuzen West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Terneuzen West.

Huizenprijzen in Terneuzen West

Starterswoningen in Terneuzen West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Terneuzen West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terneuzen West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terneuzen West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terneuzen West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terneuzen West is 279 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (279 euro).

Leeftijden Terneuzen West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terneuzen West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terneuzen West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terneuzen West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terneuzen West

Handelspoort Noorderdokken Zevenaar Zuidpoort

Instellingen zijn opgeslagen