Huizenmarkt Buitengebied Hoek in Terneuzen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Hoek

Woningmarkt Buitengebied Hoek

Buitengebied Hoek is een wijk in de plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 550 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Hoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.795 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 465.795
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Hoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Hoek is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Hoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Hoek.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Hoek

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Hoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Hoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Hoek. Een eengezinswoning in Buitengebied Hoek komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Hoek

In Buitengebied Hoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Hoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Hoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Hoek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Hoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Hoek vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Hoek waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Hoek

Wil je een huis kopen in Buitengebied Hoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Hoek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Hoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Hoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Hoek. Zoek je huurwoning in Buitengebied Hoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Hoek

Starterswoningen in Buitengebied Hoek zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Hoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Hoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Hoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Hoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Hoek is 1.210 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.353 euro).

Leeftijden Buitengebied Hoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Hoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Hoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Hoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Hoek

Buitengebied Hoek