Alle woningmarktinfo Buitengebied Westdorpe in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Westdorpe

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Een eerste blik op Buitengebied Westdorpe

Buitengebied Westdorpe is een wijk in de gemeente Terneuzen. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Westdorpe.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Buitengebied Westdorpe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Westdorpe is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Westdorpe

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Westdorpe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Westdorpe.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Westdorpe. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Westdorpe. Een woonboerderij in Buitengebied Westdorpe komt het meest (40%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Woningen te koop in Buitengebied Westdorpe

Wil je een huis kopen in Buitengebied Westdorpe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Westdorpe . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Westdorpe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Westdorpe.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Westdorpe.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Westdorpe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Westdorpe.

Huizenprijzen in Buitengebied Westdorpe

Starterswoningen in Buitengebied Westdorpe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Westdorpe zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Westdorpe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Westdorpe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Westdorpe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Westdorpe is 2.780 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.014 euro).

Buurten in Buitengebied Westdorpe

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Westdorpe? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Westdorpe

Buitengebied Westdorpe

Instellingen zijn opgeslagen