Huizenmarkt Terneuzen Centrum in Terneuzen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Terneuzen Centrum

Woningmarkt Terneuzen Centrum

Terneuzen Centrum is een wijk in de plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.710 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.213 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 350.213
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Terneuzen Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terneuzen Centrum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terneuzen Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terneuzen Centrum.

Woningen recent verkocht in Terneuzen Centrum

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terneuzen Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terneuzen Centrum. Een eengezinswoning in Terneuzen Centrum komt het meest (55%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terneuzen Centrum

In Terneuzen Centrum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terneuzen Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terneuzen Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terneuzen Centrum
Binnenring: Nederland

Terneuzen Centrum waar ligt dat?

Woningen te koop Terneuzen Centrum

Wil je een huis kopen in Terneuzen Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terneuzen Centrum . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terneuzen Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terneuzen Centrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Terneuzen Centrum. Zoek je huurwoning in Terneuzen Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Terneuzen Centrum

Starterswoningen in Terneuzen Centrum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Terneuzen Centrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terneuzen Centrum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terneuzen Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terneuzen Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terneuzen Centrum is 2.287 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.939 euro).

Leeftijden Terneuzen Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terneuzen Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terneuzen Centrum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terneuzen Centrum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terneuzen Centrum

Binnenstad-Java