Huizenmarkt Kern Axel in Axel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Axel

Woningmarkt Kern Axel

Kern Axel is een wijk in de plaats Axel binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 7.075 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Axel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 277.085 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 277.085
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Kern Axel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Axel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Axel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Axel.

Woningen recent verkocht in Kern Axel

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Axel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Axel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Axel. Een eengezinswoning in Kern Axel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Axel

In Kern Axel wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Axel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Axel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Axel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Axel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Axel vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kern Axel waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Axel

Wil je een huis kopen in Kern Axel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Axel . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Axel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Axel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Axel. Zoek je huurwoning in Kern Axel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Axel

Starterswoningen in Kern Axel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Axel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Axel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Axel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Axel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Axel is 2.259 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.938 euro).

Leeftijden Kern Axel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Axel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Axel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Axel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Axel

Kern Axel