Huizenmarkt Buitengebied Overslag in Overslag (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Overslag

Woningmarkt Buitengebied Overslag

Buitengebied Overslag is een wijk in de plaats Overslag binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Overslag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 645.522 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 645.522
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Overslag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Overslag is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Overslag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Overslag.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Overslag

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Overslag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Overslag.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Overslag. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Overslag. Een eengezinswoning in Buitengebied Overslag komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Overslag

In Buitengebied Overslag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Overslag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Overslag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Overslag
Binnenring: Nederland

Buitengebied Overslag waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Overslag

Wil je een huis kopen in Buitengebied Overslag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Overslag . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Overslag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Overslag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Overslag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Overslag. Zoek je huurwoning in Buitengebied Overslag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Overslag

Starterswoningen in Buitengebied Overslag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Overslag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Overslag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Overslag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Overslag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Overslag is 4.792 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.855 euro).

Leeftijden Buitengebied Overslag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Overslag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Overslag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Overslag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Overslag

Buitengebied Overslag