Alle woningmarktinfo Kern Sas van Gent in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Sas van Gent

Een eerste blik op Kern Sas van Gent

Kern Sas van Gent is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.540 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Sas van Gent. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 227.225 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 227.225
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Kern Sas van Gent

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Sas van Gent is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Sas van Gent moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Sas van Gent.

Woningen recent verkocht in Kern Sas van Gent

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Sas van Gent. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Sas van Gent.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Sas van Gent. Een eengezinswoning in Kern Sas van Gent komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Sas van Gent

In Kern Sas van Gent wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Sas van Gent

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Sas van Gent (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Sas van Gent
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Sas van Gent

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Sas van Gent vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kern Sas van Gent

Wil je een huis kopen in Kern Sas van Gent? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Sas van Gent . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Sas van Gent alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Sas van Gent.

Zoek je huurwoning in Kern Sas van Gent? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Sas van Gent.

Huizenprijzen in Kern Sas van Gent

Starterswoningen in Kern Sas van Gent zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Sas van Gent zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Sas van Gent zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Sas van Gent? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Sas van Gent

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Sas van Gent is 2.311 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.953 euro).

Leeftijden Kern Sas van Gent

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Sas van Gent vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Sas van Gent

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Sas van Gent? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Sas van Gent

Kern Sas van Gent

Instellingen zijn opgeslagen