logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Koewacht in Koewacht

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Koewacht Terneuzen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Koewacht Terneuzen

Buitengebied Koewacht is een wijk in de plaats Koewacht binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Koewacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 605.399 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 605.399
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Koewacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Koewacht is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Koewacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Koewacht.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Koewacht

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Koewacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Koewacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Koewacht. Een eengezinswoning in Buitengebied Koewacht komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Koewacht

In Buitengebied Koewacht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Koewacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Koewacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Koewacht Terneuzen

Starterswoningen in Buitengebied Koewacht Terneuzen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Koewacht Terneuzen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Koewacht Terneuzen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Koewacht Terneuzen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Koewacht Terneuzen

Wil je een huis kopen in Buitengebied Koewacht Terneuzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Koewacht Terneuzen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Koewacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Koewacht.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Koewacht Terneuzen. Zoek je huurwoning in Buitengebied Koewacht Terneuzen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Koewacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Koewacht is 2.973 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.319 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Koewacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Koewacht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Koewacht

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Koewacht? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Koewacht

Buitengebied Koewacht