Huizenmarkt Kern Sluiskil in Sluiskil (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Sluiskil

Woningmarkt Kern Sluiskil

Kern Sluiskil is een wijk in de plaats Sluiskil binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.235 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Sluiskil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 239.316 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 239.316
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Kern Sluiskil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Sluiskil is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Sluiskil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Sluiskil.

Woningen recent verkocht in Kern Sluiskil

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Sluiskil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Sluiskil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Sluiskil. Een eengezinswoning in Kern Sluiskil komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Sluiskil

In Kern Sluiskil wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Sluiskil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Sluiskil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Sluiskil
Binnenring: Nederland

Kern Sluiskil waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Sluiskil

Wil je een huis kopen in Kern Sluiskil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Sluiskil . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Sluiskil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Sluiskil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Sluiskil. Zoek je huurwoning in Kern Sluiskil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Sluiskil

Starterswoningen in Kern Sluiskil zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Sluiskil zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Sluiskil zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Sluiskil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Sluiskil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Sluiskil is 2.450 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.997 euro).

Leeftijden Kern Sluiskil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Sluiskil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Sluiskil

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Sluiskil? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Sluiskil

Kern Sluiskil