Alle woningmarktinfo Buitengebied Sluiskil in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Sluiskil

Een eerste blik op Buitengebied Sluiskil

Buitengebied Sluiskil is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Sluiskil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 530.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 530.000
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Sluiskil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Sluiskil is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Sluiskil

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Sluiskil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Sluiskil.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Sluiskil. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Sluiskil. Een eengezinswoning in Buitengebied Sluiskil komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Sluiskil

In Buitengebied Sluiskil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Sluiskil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Sluiskil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Sluiskil
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Sluiskil

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Sluiskil vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Buitengebied Sluiskil

Wil je een huis kopen in Buitengebied Sluiskil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Sluiskil . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Sluiskil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Sluiskil.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Sluiskil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Sluiskil.

Huizenprijzen in Buitengebied Sluiskil

Starterswoningen in Buitengebied Sluiskil zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Sluiskil zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Sluiskil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Sluiskil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Sluiskil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Sluiskil is 3.731 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.089 euro).

Leeftijden Buitengebied Sluiskil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Sluiskil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Sluiskil

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Sluiskil? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Sluiskil

Buitengebied Sluiskil

Instellingen zijn opgeslagen