Huizenmarkt Buitengebied Zaamslag in Zaamslag (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Zaamslag

Woningmarkt Buitengebied Zaamslag

Buitengebied Zaamslag is een wijk in de plaats Zaamslag binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 885 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zaamslag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 331.357 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 331.357
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Zaamslag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Zaamslag is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Zaamslag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Zaamslag.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Zaamslag

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Zaamslag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Zaamslag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Zaamslag. Een eengezinswoning in Buitengebied Zaamslag komt het meest (93%) voor. Daarna komt een landhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Zaamslag

In Buitengebied Zaamslag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Zaamslag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Zaamslag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Zaamslag
Binnenring: Nederland

Buitengebied Zaamslag waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Zaamslag

Wil je een huis kopen in Buitengebied Zaamslag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Zaamslag . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Zaamslag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Zaamslag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Zaamslag. Zoek je huurwoning in Buitengebied Zaamslag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Zaamslag

Starterswoningen in Buitengebied Zaamslag zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Zaamslag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Zaamslag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Zaamslag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Zaamslag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Zaamslag is 2.839 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.965 euro).

Leeftijden Buitengebied Zaamslag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Zaamslag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Zaamslag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Zaamslag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Zaamslag

Buitengebied Zaamslag