Alle woningmarktinfo Terneuzen Oost in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Terneuzen Oost

Een eerste blik op Terneuzen Oost

Terneuzen Oost is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.545 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.792 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 459.792
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Terneuzen Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terneuzen Oost is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terneuzen Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terneuzen Oost.

Woningen recent verkocht in Terneuzen Oost

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terneuzen Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terneuzen Oost. Een eengezinswoning in Terneuzen Oost komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terneuzen Oost

In Terneuzen Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Terneuzen Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Terneuzen Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terneuzen Oost
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Terneuzen Oost

Wil je een huis kopen in Terneuzen Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terneuzen Oost . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terneuzen Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terneuzen Oost.

Zoek je huurwoning in Terneuzen Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Terneuzen Oost.

Huizenprijzen in Terneuzen Oost

Starterswoningen in Terneuzen Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Terneuzen Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terneuzen Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terneuzen Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terneuzen Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terneuzen Oost is 2.931 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.732 euro).

Leeftijden Terneuzen Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terneuzen Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terneuzen Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terneuzen Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terneuzen Oost

Othene

Instellingen zijn opgeslagen