Huizenmarkt Buitengebied Sas van Gent in Sas van Gent (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Sas van Gent

Woningmarkt Buitengebied Sas van Gent

Buitengebied Sas van Gent is een wijk in de plaats Sas van Gent binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 390 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Sas van Gent. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 247.076 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 247.076
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Sas van Gent

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Sas van Gent is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Sas van Gent moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Sas van Gent.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Sas van Gent

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Sas van Gent. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Sas van Gent.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Sas van Gent. Een eengezinswoning in Buitengebied Sas van Gent komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Sas van Gent

In Buitengebied Sas van Gent wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Sas van Gent

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Sas van Gent (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Sas van Gent
Binnenring: Nederland

Buitengebied Sas van Gent waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Sas van Gent

Wil je een huis kopen in Buitengebied Sas van Gent? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Sas van Gent . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Sas van Gent alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Sas van Gent.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Sas van Gent. Zoek je huurwoning in Buitengebied Sas van Gent? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Sas van Gent

Starterswoningen in Buitengebied Sas van Gent zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Sas van Gent zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Sas van Gent zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Sas van Gent? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Sas van Gent

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Sas van Gent is 2.674 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.040 euro).

Leeftijden Buitengebied Sas van Gent

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Sas van Gent vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Sas van Gent

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Sas van Gent? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Sas van Gent

Buitengebied Sas van Gent