Huizenmarkt Kern Philippine in Philippine (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Philippine

Woningmarkt Kern Philippine

Kern Philippine is een wijk in de plaats Philippine binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.830 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Philippine. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 301.421 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 301.421
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kern Philippine

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Philippine is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Philippine moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Philippine.

Woningen recent verkocht in Kern Philippine

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Philippine. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Philippine.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Philippine. Een eengezinswoning in Kern Philippine komt het meest (84%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Philippine

In Kern Philippine wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Philippine

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Philippine (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Philippine
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Philippine

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Philippine vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kern Philippine waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Philippine

Wil je een huis kopen in Kern Philippine? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Philippine . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Philippine alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Philippine.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Philippine.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Philippine. Zoek je huurwoning in Kern Philippine? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Philippine

Starterswoningen in Kern Philippine zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Philippine zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Philippine zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Philippine? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Philippine

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Philippine is 2.426 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.520 euro).

Leeftijden Kern Philippine

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Philippine vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Philippine

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Philippine? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Philippine

Kern Philippine