logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Philippine in Philippine

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Philippine Terneuzen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Philippine Terneuzen

Buitengebied Philippine is een wijk in de plaats Philippine binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 220 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Philippine. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 673.019 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 673.019
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Philippine

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Philippine is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Philippine moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Philippine.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Philippine

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Philippine. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Philippine.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Philippine. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Philippine. Een eengezinswoning in Buitengebied Philippine komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Philippine

In Buitengebied Philippine wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Philippine

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Philippine (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Philippine Terneuzen

Starterswoningen in Buitengebied Philippine Terneuzen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Philippine Terneuzen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Philippine Terneuzen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Philippine Terneuzen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Philippine Terneuzen

Wil je een huis kopen in Buitengebied Philippine Terneuzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Philippine Terneuzen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Philippine alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Philippine.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Philippine Terneuzen.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Philippine Terneuzen. Zoek je huurwoning in Buitengebied Philippine Terneuzen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Philippine

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Philippine is 4.545 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.599 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Philippine

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Philippine vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Philippine

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Philippine? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Philippine

Buitengebied Philippine