Alle woningmarktinfo Terneuzen Zuid in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Terneuzen Zuid

Een eerste blik op Terneuzen Zuid

Terneuzen Zuid is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 8.385 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 277.872 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 277.872
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Terneuzen Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terneuzen Zuid is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terneuzen Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terneuzen Zuid.

Woningen recent verkocht in Terneuzen Zuid

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terneuzen Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terneuzen Zuid. Een eengezinswoning in Terneuzen Zuid komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terneuzen Zuid

In Terneuzen Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Terneuzen Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Terneuzen Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terneuzen Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Terneuzen Zuid

Wil je een huis kopen in Terneuzen Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terneuzen Zuid . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terneuzen Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terneuzen Zuid.

Zoek je huurwoning in Terneuzen Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Terneuzen Zuid.

Huizenprijzen in Terneuzen Zuid

Starterswoningen in Terneuzen Zuid zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Terneuzen Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terneuzen Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terneuzen Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terneuzen Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terneuzen Zuid is 2.337 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.073 euro).

Leeftijden Terneuzen Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terneuzen Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terneuzen Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terneuzen Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terneuzen Zuid

Driewegen Katspolder Oudelandse Hoeve Oude Vaart Zeldenrust

Instellingen zijn opgeslagen