Huizenmarkt Kern Westdorpe in Westdorpe (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Westdorpe

Woningmarkt Kern Westdorpe

Kern Westdorpe is een wijk in de plaats Westdorpe binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.855 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Westdorpe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 257.583 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 257.583
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Kern Westdorpe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Westdorpe is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Westdorpe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Westdorpe.

Woningen recent verkocht in Kern Westdorpe

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Westdorpe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Westdorpe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Westdorpe. Een eengezinswoning in Kern Westdorpe komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Westdorpe

In Kern Westdorpe wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Westdorpe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Westdorpe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Westdorpe
Binnenring: Nederland

Kern Westdorpe waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Westdorpe

Wil je een huis kopen in Kern Westdorpe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Westdorpe . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Westdorpe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Westdorpe.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Westdorpe. Zoek je huurwoning in Kern Westdorpe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Westdorpe

Starterswoningen in Kern Westdorpe zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Westdorpe zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Westdorpe zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Westdorpe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Westdorpe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Westdorpe is 2.383 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.148 euro).

Leeftijden Kern Westdorpe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Westdorpe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Westdorpe

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Westdorpe? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Westdorpe

Kern Westdorpe