Alle woningmarktinfo Kern Zuiddorpe in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Zuiddorpe

Een eerste blik op Kern Zuiddorpe

Kern Zuiddorpe is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 725 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Zuiddorpe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 294.028 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 294.028
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kern Zuiddorpe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Zuiddorpe is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Zuiddorpe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kern Zuiddorpe

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Zuiddorpe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Zuiddorpe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Zuiddorpe. Een eengezinswoning in Kern Zuiddorpe komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Zuiddorpe

In Kern Zuiddorpe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Zuiddorpe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Zuiddorpe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Zuiddorpe
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kern Zuiddorpe

Wil je een huis kopen in Kern Zuiddorpe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Zuiddorpe . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Zuiddorpe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Zuiddorpe.

Zoek je huurwoning in Kern Zuiddorpe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Zuiddorpe.

Huizenprijzen in Kern Zuiddorpe

Starterswoningen in Kern Zuiddorpe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Zuiddorpe zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Zuiddorpe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Zuiddorpe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Zuiddorpe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Zuiddorpe is 2.660 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.459 euro).

Leeftijden Kern Zuiddorpe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Zuiddorpe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Zuiddorpe

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Zuiddorpe? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Zuiddorpe

Kern Zuiddorpe

Instellingen zijn opgeslagen