Huizenmarkt Buitengebied Terneuzen in Terneuzen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Terneuzen

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Buitengebied Terneuzen

Buitengebied Terneuzen is een wijk in de plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Terneuzen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 625.000

Verkoopduur woningen in Buitengebied Terneuzen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Terneuzen is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Terneuzen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Terneuzen.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Terneuzen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Terneuzen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Terneuzen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Terneuzen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Terneuzen. Een eengezinswoning in Buitengebied Terneuzen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 20% het meest voor.

Buitengebied Terneuzen waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Terneuzen

Wil je een huis kopen in Buitengebied Terneuzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Terneuzen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Terneuzen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Terneuzen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Terneuzen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Terneuzen. Zoek je huurwoning in Buitengebied Terneuzen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Terneuzen

Starterswoningen in Buitengebied Terneuzen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Terneuzen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Terneuzen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Terneuzen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Terneuzen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Terneuzen is 3.956 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.917 euro).

Buurten in Buitengebied Terneuzen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Terneuzen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Terneuzen

Buitengebied Terneuzen