Alle woningmarktinfo Kern Spui in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Spui

Een eerste blik op Kern Spui

Kern Spui is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Spui. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 357.500
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kern Spui

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Spui is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Spui moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Spui.

Woningen recent verkocht in Kern Spui

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Spui. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Spui.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kern Spui. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Spui. Een eengezinswoning in Kern Spui komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Spui

In Kern Spui wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Spui

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Spui (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Spui
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kern Spui

Wil je een huis kopen in Kern Spui? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Spui . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Spui alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Spui.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Spui.

Zoek je huurwoning in Kern Spui? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Spui.

Huizenprijzen in Kern Spui

Starterswoningen in Kern Spui zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Spui zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Spui zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Spui? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Spui

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Spui is 2.116 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.041 euro).

Leeftijden Kern Spui

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Spui vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Spui

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Spui? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Spui

Kern Spui

Instellingen zijn opgeslagen