Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Spui in Spui

Begrijp de huizenprijzen in Kern Spui Terneuzen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Spui Terneuzen

Kern Spui is een wijk in de plaats Spui binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Spui. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 357.500
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kern Spui

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Spui is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Spui moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Spui.

Woningen recent verkocht in Kern Spui

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Spui. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Spui.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kern Spui. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kern Spui

In Kern Spui wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Spui

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Spui (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Kern Spui Terneuzen

Wil je een huis kopen in Kern Spui Terneuzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Spui Terneuzen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Spui alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Spui.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Spui Terneuzen.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Spui Terneuzen. Zoek je huurwoning in Kern Spui Terneuzen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Spui

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Spui is 2.116 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.041 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Spui

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Spui vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Spui

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Spui? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Spui

Kern Spui