Huizenmarkt Kern Overslag in Overslag (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Overslag

Woningmarkt Kern Overslag

Kern Overslag is een wijk in de plaats Overslag binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 160 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Overslag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 240.851 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 240.851
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Kern Overslag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Overslag is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Overslag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Overslag.

Woningen recent verkocht in Kern Overslag

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Overslag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Overslag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Overslag. Een eengezinswoning in Kern Overslag komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Kern Overslag

In Kern Overslag wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Overslag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Overslag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Overslag
Binnenring: Nederland

Kern Overslag waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Overslag

Wil je een huis kopen in Kern Overslag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Overslag . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Overslag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Overslag.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Overslag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Overslag. Zoek je huurwoning in Kern Overslag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Overslag

Starterswoningen in Kern Overslag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Overslag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Overslag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Overslag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Overslag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Overslag is 2.362 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.027 euro).

Leeftijden Kern Overslag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Overslag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Overslag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Overslag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Overslag

Kern Overslag