Alle woningmarktinfo Kern Hoek in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kern Hoek

Een eerste blik op Kern Hoek

Kern Hoek is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.400 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Hoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 247.313 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 247.313
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kern Hoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Hoek is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Hoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Hoek.

Woningen recent verkocht in Kern Hoek

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Hoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Hoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Hoek. Een eengezinswoning in Kern Hoek komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Hoek

In Kern Hoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kern Hoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kern Hoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Hoek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kern Hoek

Wil je een huis kopen in Kern Hoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Hoek . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Hoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Hoek.

Zoek je huurwoning in Kern Hoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kern Hoek.

Huizenprijzen in Kern Hoek

Starterswoningen in Kern Hoek zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Hoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Hoek zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Hoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Hoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Hoek is 2.412 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.013 euro).

Leeftijden Kern Hoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Hoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Hoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Hoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Hoek

Kern Hoek

Instellingen zijn opgeslagen