Alle woningmarktinfo Terneuzen Noord in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Terneuzen Noord

Een eerste blik op Terneuzen Noord

Terneuzen Noord is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 10.490 inwoners. Momenteel staan er 58 woningen te koop en zijn er recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 254.128 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 58
Woningen recent verkocht 130
Gemiddelde vraagprijs € 254.128
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Terneuzen Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terneuzen Noord is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terneuzen Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terneuzen Noord.

Woningen recent verkocht in Terneuzen Noord

Er zijn recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terneuzen Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terneuzen Noord. Een portiekflat in Terneuzen Noord komt het meest (49%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terneuzen Noord

In Terneuzen Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Terneuzen Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Terneuzen Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terneuzen Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Terneuzen Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Terneuzen Noord vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Terneuzen Noord

Wil je een huis kopen in Terneuzen Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terneuzen Noord . Er staan momenteel 58 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terneuzen Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terneuzen Noord.

Zoek je huurwoning in Terneuzen Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Terneuzen Noord.

Huizenprijzen in Terneuzen Noord

Starterswoningen in Terneuzen Noord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Terneuzen Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terneuzen Noord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terneuzen Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terneuzen Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terneuzen Noord is 2.365 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.093 euro).

Leeftijden Terneuzen Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terneuzen Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Terneuzen Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Terneuzen Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Terneuzen Noord

Lievenspolder Noordpolder Serlippenspolder Triniteit Zuiderpark

Instellingen zijn opgeslagen