Huizenmarkt Buitengebied Axel in Axel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Axel

Woningmarkt Buitengebied Axel

Buitengebied Axel is een wijk in de plaats Axel binnen de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 740 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Axel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 488.803 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 488.803
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Axel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Axel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Axel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Axel.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Axel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Axel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Axel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Axel. Een eengezinswoning in Buitengebied Axel komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Axel

In Buitengebied Axel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Axel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Axel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Axel
Binnenring: Nederland

Buitengebied Axel waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Axel

Wil je een huis kopen in Buitengebied Axel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Axel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Axel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Axel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Axel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Axel. Zoek je huurwoning in Buitengebied Axel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Axel

Starterswoningen in Buitengebied Axel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Axel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Axel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Axel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Axel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Axel is 279 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.135 euro).

Leeftijden Buitengebied Axel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Axel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Axel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Axel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Axel

Buitengebied Axel