Alle woningmarktinfo Buitengebied Axel in Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Axel

Een eerste blik op Buitengebied Axel

Buitengebied Axel is een wijk in de gemeente Terneuzen. Deze wijk telt volgens het CBS 740 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Axel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 565.904 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 565.904
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Axel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Axel is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Axel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Axel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Axel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Axel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Axel. Een eengezinswoning in Buitengebied Axel komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Axel

In Buitengebied Axel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Axel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Axel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Axel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Axel

Wil je een huis kopen in Buitengebied Axel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Axel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Axel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Axel.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Axel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Axel.

Huizenprijzen in Buitengebied Axel

Starterswoningen in Buitengebied Axel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Axel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Axel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Axel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Axel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Axel is 2.259 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.473 euro).

Leeftijden Buitengebied Axel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Axel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Axel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Axel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Axel

Buitengebied Axel

Instellingen zijn opgeslagen