Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bergentheim

Begrijp de huizenprijzen in Bergentheim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergentheim

Bergentheim is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergentheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 395.637 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 395.637
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Bergentheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergentheim is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergentheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergentheim.

Woningen recent verkocht in Bergentheim

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergentheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergentheim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergentheim. Een eengezinswoning in Bergentheim komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergentheim

In Bergentheim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergentheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergentheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bergentheim

Starterswoningen in Bergentheim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergentheim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergentheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergentheim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergentheim

Wil je een huis kopen in Bergentheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergentheim . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergentheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergentheim.

Bekijk alle koopwoningen in Bergentheim. Zoek je huurwoning in Bergentheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergentheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergentheim is 2.760 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.527 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergentheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergentheim vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bergentheim

Bergentheim bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.