Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Zuid in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer

Hoofddorp Zuid is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 548.135 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 548.135
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Zuid is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Zuid.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Zuid

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Zuid. Een portiekflat in Hoofddorp Zuid komt het meest (38%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Zuid

In Hoofddorp Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Zuid vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Zuid Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Zuid is 4.886 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.815 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Zuid

Hoofddorp Zuid bestaat uit 51 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.