Huizenmarkt Hoofddorp Toolenburg Zuid in Hoofddorp (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Toolenburg Zuid

Woningmarkt Hoofddorp Toolenburg Zuid

Hoofddorp Toolenburg Zuid is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.208 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 625.208
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Toolenburg Zuid is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Toolenburg Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Toolenburg Zuid.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Toolenburg Zuid

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Toolenburg Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid. Een eengezinswoning in Hoofddorp Toolenburg Zuid komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Toolenburg Zuid

In Hoofddorp Toolenburg Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Toolenburg Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Toolenburg Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Toolenburg Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Toolenburg Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Toolenburg Zuid vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Toolenburg Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Toolenburg Zuid

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Toolenburg Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Toolenburg Zuid . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Toolenburg Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Toolenburg Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Toolenburg Zuid

Starterswoningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Toolenburg Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Toolenburg Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Toolenburg Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Toolenburg Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid is 5.450 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.114 euro).

Leeftijden Hoofddorp Toolenburg Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Toolenburg Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Toolenburg Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Toolenburg Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Toolenburg Zuid

Hoofddorp Toolenburg Zuid bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.