logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Toolenburg Zuid in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer

Hoofddorp Toolenburg Zuid is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 773.102 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 773.102
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Toolenburg Zuid is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Toolenburg Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Toolenburg Zuid.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Toolenburg Zuid

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Toolenburg Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid. Een eengezinswoning in Hoofddorp Toolenburg Zuid komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Toolenburg Zuid

In Hoofddorp Toolenburg Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Toolenburg Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Toolenburg Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Toolenburg Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Toolenburg Zuid vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Toolenburg Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Toolenburg Zuid Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Toolenburg Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Toolenburg Zuid is 5.257 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (5.211 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Toolenburg Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Toolenburg Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Toolenburg Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Toolenburg Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Toolenburg Zuid

Hoofddorp Toolenburg Zuid bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.