logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Bornholm West in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer

Hoofddorp Bornholm West is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Bornholm West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 391.083 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 391.083
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Bornholm West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Bornholm West is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Bornholm West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Bornholm West.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Bornholm West

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Bornholm West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Bornholm West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Bornholm West. Een eengezinswoning in Hoofddorp Bornholm West komt het meest (33%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Bornholm West

In Hoofddorp Bornholm West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Bornholm West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Bornholm West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Bornholm West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Bornholm West vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Bornholm West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Bornholm West.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Bornholm West Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Bornholm West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Bornholm West is 4.072 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Bornholm West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Bornholm West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Bornholm West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Bornholm West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Bornholm West

Hoofddorp Bornholm West bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.