Huizenmarkt Hoofddorp Bornholm West in Hoofddorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Bornholm West

Woningmarkt Hoofddorp Bornholm West

Hoofddorp Bornholm West is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Bornholm West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 373.622 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 373.622
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Bornholm West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Bornholm West is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Bornholm West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Bornholm West.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Bornholm West

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Bornholm West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Bornholm West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Bornholm West. Een benedenwoning in Hoofddorp Bornholm West komt het meest (34%) voor. Daarna komt een maisonnette met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Bornholm West

In Hoofddorp Bornholm West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Bornholm West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Bornholm West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Bornholm West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Bornholm West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Bornholm West vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Bornholm West waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Bornholm West

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Bornholm West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Bornholm West . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Bornholm West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Bornholm West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Bornholm West. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Bornholm West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Bornholm West

Starterswoningen in Hoofddorp Bornholm West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Bornholm West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Bornholm West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Bornholm West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Bornholm West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Bornholm West is 3.943 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.875 euro).

Leeftijden Hoofddorp Bornholm West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Bornholm West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Bornholm West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Bornholm West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Bornholm West

Hoofddorp Bornholm West bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.