logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp De Landman in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer

Hoofddorp De Landman is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De Landman. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.690.458 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.690.458
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp De Landman

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp De Landman is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp De Landman

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De Landman. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp De Landman.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De Landman. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp De Landman. Een bovenwoning in Hoofddorp De Landman komt het meest (25%) voor. Daarna komt een villa met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp De Landman

In Hoofddorp De Landman wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp De Landman

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp De Landman (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp De Landman

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp De Landman vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp De Landman alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp De Landman.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp De Landman Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp De Landman

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp De Landman is 7.219 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (9.653 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp De Landman

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp De Landman vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp De Landman

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp De Landman. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp De Landman

Hoofddorp De Landman bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.